Magyar pezsgőmárka érkezik Györkönybe!

A Brebis /ejtsd: Brébi/ 2017-ben Budafokról indult az akkor még csak egy fajta szőlőből készült tradicionális eljárással készült pezsgőjükkel. A fogyasztási visszajelzések és a piaci igények tökéletesen visszaigazolják azt, hogy jó úton járnak. A cég alapítója Bárány Péter úgy fogalmazott:
„Nyugat mintájára az elmúlt 1-2 évben dinamikus növekedésbe kezdett Magyarországon a pezsgőfogyasztás.
Ma már nem ördögtől való bűn, ha valaki egy reggeli mellé pezsgőt kér. A Brebis márka legfontosabb célja, hogy kihúzza a pezsgőt a decemberi gödörből és megteremtse a mindennapok pezsgőzését. Ehhez nagyon sok pezsgőzárót vásároltak, amit minden vendéglátós partnerükhöz eljuttatnak. Teszik mindezt azért, hogy felbontás után is megőrizzék a buborékokat.
„Szerintünk a pezsgő nem édes, hanem száraz és nem az ünnepek, hanem a mindennapok itala”
A hosszútávú kiszámíthatóság miatt, Champagne mintájára egalizálnunk kell a termelést, biztonságossá kell tennünk a pincében való érlelési folyamatot, ezért választottuk Györkönyt.”
Brebis weboldal