Change mode

Túramotorral lehet gyorsasági versenyen nyerni, vagy gyorsasági motorral terepversenyt? Meddig jutsz egy Ferrarival a sivatag homokjában, vagy teveháton, az északi sarkon? Szeretnéd megismerni a benned lévő lehetőségeket? Megtudni, milyen pályán tudnál igazán jól futni?
Ha igen Change mode neked szól…

Mit ajánlunk:
- Segítséget, hogy felismerd a benned rejlő lehetőségeket!
- Lehetőséget, hogy átgondold, milyen pályán szeretnél és tudnál futni!
- Támogatást, hogy találj olyan utat, melyen sikeres lehetsz!
- Jó hangulatot és kihívást.
Keretek:
A program 4 másfél órás csoportos fejlesztő foglalkozást tartalmaz amint a jelentkezőknek kötelezően részt kell venniük. Csak olyanok jelentkezését tudjuk elfogadni, akik vállalják mind a 4 foglalkozáson való részvételt. A foglalkozásokon a résztvevők lehetőséget kapnak önmaguk jobb megismerésére, a bennük lévő erősségek és hiányok felfedezésére, valamint a személyes igényeik és szükségleteik, személyiségük jobb megismerése révén teljesebb képet alkothatnak, és jobb döntést hozhatnak a pályaválasztásban. A program eredményét egyénenként értékeljük, tanulóval és a szülővel közösen.
Az alkalmak 4 héten keresztül heti 1 alkalommal kerülnek megszervezésre a délutáni órákban.
A pontos alkalmak a résztvevőkkel való közös egyeztetés után alakulnak ki. A programba 12 tanulót tudunk bekapcsolni, a helyek korlátozottsága miatt csak a györkönyi iskola 8. os diákjait fogadjuk.
A program bemutatása és a csoport megalakítása 2016.09.28. 16:00 órakor lesz a Györkönyi Művelődési Házban. Jelentkezni a muvelodes@gyorkony.hu email címen vagy a 075/ 552-000 telefonszámon.
A programot vezeti:
Surányi Zoltán (tréner)